KezdőlapBemutatkozásKapcsolatOltár előtt – Esküvő portál

HASZNOS LINKEK
Vámszabályok
Ajándékutalvány
Időjárás
Valutaátváltó
Szótár
Fontos linkek

Nemzetközi igazolványok

YOUTH HOSTEL TAGKÁRTYA 2009-ben

A Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének tagkártyája öt földrész 60 országában több mint 4500 szálláshely igénybevételét teszi lehetővé.

Érvényessége a kiváltás napjától egy évig.
Ára 2009-ban: 2300,-Ft.
A tagkártyával a NeoPhone nemzetközi hívókártya szolgáltatást is igénybe veheti.


Minden magyar állampolgár vagy Magyarországon tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldi állampolgár korhatár nélkül megvásárolhatja és érvényességi ideje alatt korlátlanul felhasználhatja a kártya által nyújtott kedvezményeket. A tagkártya tulajdonosa a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének pártoló tagjává válik a kártya érvényességi idejére.

Belföldön az ifjúsági szálláshelyek 10 és 15% közötti kedvezményt adnak a szállásdíjból a kártya tulajdonosának.

A külföldi felhasználást minden nemzeti szövetség maga határozza meg. Egyes országokban a kártya felmutatása nélkül nem lehet szállást igénybe venni youth hostelben. Más országok szálláshelyei kedvezményt adnak a kártya tulajdonosának.

A youth hostel igazolvánnyal rendelkezők eligazodását segíti több ezer ifjúsági szálló címével, adataival a Hostelling International szálláskatalógus. Közli az egyes országokban érvényes szabályokat, esteleges kivételeket, korlátozásokat.

További kedvezmény, hogy a Volánbusz meghatározott Euroline járataira a kártya tulajdonosa 10% kedvezményt kap abban az esetben, ha más esetleges kedvezményt nem vesz igénybe és menetjegyét az Erzsébet téri vagy a Népstadion buszpályaudvaron, válthatja meg.

Az IBN számítógépes foglalási rendszeren keresztül az egész világon lehetséges a nagyobb youth hostelekbe szobát foglalni. Az IBN-en kívüli belföldi- és külföldi ifjúsági szállásfoglalás is lehetséges.
A külföldi szálláshely az IBN-en keresztül történt foglalás esetén forintban is fizethető. Az IBN igénybevételéhez magyar vagy külföldi youth hostel tagkártya szükséges.Kártyaváltás helye:
Gentlemen Tours
4400 Nyíregyháza, Ér u. 12.
Tel.: 42/420-205
Fax: 42/421-611
e-mail: gentlemen@gentlementours.hu
www.gentlementours.hu